Condiţii de livrare şi returnare a produselor

Livrarea comenzii

După ce aţi lansat comanda, în cel mai scurt timp un operator vă va contacta telefonic pentru confirmare.
Dacă nu se întîmplă aceasta în 12 ore, vă rugăm să semnalaţi aceasta la unul din tel. +40775592521, +40232708488, +40762692480, +40761100777, sau pe e-mail: vanzari@royalteacoffee.ro

Operatorul vă va transmite telefonic, sau pe e.mailul comunicat de dumneavoastră la înregistrarea pe site, valoarea finală a produselor comandate ce sunt în stoc, precum şi valoarea transportului şi timpul necesar livrării. 

Doar acum, după acceptarea dumneavoastră a preţului şi timpului de livrare se va proceda la expedierea comenzii. 
Plata agreată o veţi face către curier care emite chitanţa de transport precum şi cea de încasare a valorii comenzii, factura produselor comandate fiind în colet.

Orice neconcordanţă, defect sau lipsă constatată va trebui să o comunicaţi la momentul primirii mărfurilor, telefonic sau în scris la unul din numerele sau adresele de email de mai sus.

Condiţii de returnare a unuia sau mai multor produse

Exceptând produsele alimentare care nu pot fi returnate (vezi rubrica Termeni şi Condiţii ce se află la partea de jos a paginilor site-ului), puteţi să vă razgândiţi asupra celorlalte produse şi fără să aveţi obligaţia justificării dorinţei de a returna, va trebui să comunicaţi în scris decizia de retur, la adresa de contact sau pe e.mail, doar în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii mărfurilor, respectând toate condiţiile menţionate pe site. Vezi aici.